×

Activiteiten van Boerenbeleven

Bedrijfsbezoeken:

Hoeveel liter melk per dag geeft een koe? Wordt deze duurzaam geproduceerd? Hoeveel kalfjes worden er per jaar geboren en hoe werkt een melkrobot? 

Wij nemen u tijdens uw teamuitje mee in een heel andere wereld. Namelijk deze van de koe, het kalfje en de boer. Een modern melkveebedrijf is heel anders dan wat de meeste mensen er zich bij voorstellen. Ontdenk het zelf. Melk eens een koe, proef de verse melk en doe een fotoshoot in het stro.

 

Koeknuffelen:

Al 7 jaar organiseren we deze workshop met groot succes. Koeien zijn geen nummers is onze slogan. Elke koe heeft haar eigen karakter. Dit zal je duidelijk merken als je met een groep mensen in de kudde komt. Iris en Vera worden maar al te graag geknuffeld. Voor ZZ-top heb je meer geduld nodig. Meer info vind je ook op //www.koeknuffel.be

Vele bedrijven gebruiken het koeknuffelen ook in hun teambuilding of trainingen omtrent communicatie.

 

Out of the box:

Bijna alles is mogelijk. Dat geeft de mogelijkheid om activiteiten te organiseren op maat van de klant. Enkele voorbeelden van reeds georganiseerd activiteiten; Boerenspelen, survivaltochten, jaccuzi en sauna's, springkastelenfestival, glamping, kookworkshops, ballonvaart, ... .

 

Wandeltochten:

Meer dan 1200ha natuur is er achter de boerderij gelegen. Een combiatie van argrarisch landschap, oude bossen, heides en vengebieden. De ideale plek om na een vergadering even tot rust te komen.

Mogelijkheden:

  • Zelf op ontdekking dankzij onze tips and tricks. 
  • Wandel naar je picknickbestemming. Geniet en rust.
  • Wandelingen onder begeleiding van een gids.
  • Competitieve wandeling. Welke groep kan zich het beste een weg banen door de bossen en/of lost daarbij het beste de vragenlijst in?

Foto's vind je op //www.boerenbeleven.be/omgeving/

 

Huifkartocht:

Geen zin om te wandelen? Onze tractor en huifkar brengt je er wel. 

 

 

Privacyverklaring | Copyright by Boerenbeleven | Created by