×

Activiteiten op het platteland

Op zoek naar een leuke activiteit met uw vrienden, collega`s of familieleden? Boerenbeleven biedt veel mogelijkheden in- en om de boerderij. 


Bedrijfsbezoeken:

Hoeveel liter melk per dag geeft een koe? Wordt deze duurzaam geproduceerd? Hoeveel kalfjes worden er per jaar geboren en hoe werkt een melkrobot? 

Wij nemen u tijdens uw teamuitje mee in een heel andere wereld. Namelijk deze van de koe, het kalfje en de boer. Een modern melkveebedrijf is heel anders dan wat de meeste mensen er zich bij voorstellen. Ontdenk het zelf. Melk eens een koe, proef de verse melk en doe een fotoshoot in het stro.

 

Koeknuffelen:

Al 10 jaar organiseren we deze workshop met groot succes. Koeien zijn geen nummers is onze slogan. Elke koe heeft haar eigen karakter. Dit zal je duidelijk merken als je met een groep mensen in de kudde komt. Iris en Vera worden maar al te graag geknuffeld. Voor ZZ-top heb je meer geduld nodig. Meer informatie over koeknuffelen vind je hier

Vele bedrijven gebruiken het koeknuffelen ook in hun teambuilding of trainingen omtrent communicatie.

 

Wandeltochten:

Meer dan 1200ha natuur is er achter de boerderij gelegen. Een combiatie van argrarisch landschap, oude bossen, heides en vengebieden. De ideale plek om na een vergadering even tot rust te komen. We hebben 2 wandelroutes op de boerderij: 

  1. Boerenbelevingsroute: beleef het landschap, picknick, drankje bij een oud klooster, wandel door de koeien in de wei en in de stal en knuffel in de strobox met de kalfjes.
  2. Boerenrustroute: neem je tijd, geniet van omgeving en de dieren. Geniet en kom tot rust.

voor enkele foto`s klik je hier! 

 

Klantendag of bedrijfsdag:

Jullie klanten of personeel meenemen in een avontuur. Uit hun eigen wereld. Zo leer je ze helemaal anders kennen. We hebben er samen met onze partners al super mooie event van mogen maken. Van 85 tot 1350 personen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

  • Teamuitje
  • Koeknuffelen
  • Boerenspelen
  • Wandeltochten
  • Ruime gratis parking
Neem hier contact met ons op

Geïnteresseerd geraakt in ons aanbod?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem ook eens een kijkje op www.koeknuffel.be

Privacyverklaring | Copyright by Boerenbeleven | Created by