×

Over ons

Boerenbeleven in de Belgische Kempen

Ben en Marianne ontvangen u graag in de Aarlehoeve in Poppel. Poppel is gelegen in de bossen aan de grens met Nederland en ligt op nog geen 30 minuten rijden van Turnhout of een kwartier rijden van Tilburg (Nederland).

De Lijebeek is de architecht van dit mooie landschap. Dit kleine stroompje maakte een kleine vallei en bracht vruchtbare grond. Deze gronden gebruikt onze familie al vele jaren. Het melkveebedrijf kiest al generaties lang voor weidegang. Wij geloven erin dat natuurlijk grazen onze koeien helpt bij het maken van goede kwaliteit melk en het verhogen van de levensduur. Als melkveehouder leef en werk je in dit landschap. Je gebruikt het en geeft terug. Je profiteert van het goede en ondergaat het slechte weer.

De boerderij en haar weides wordt omringd door bossen en natuurgebieden. Het is ons niet vreemd dat de dieren uit de natuur zeer dicht op de boerderij komen. De valk zit op de nok van het huis, Kwak en Boemel (2 Nijlganzen) overwinteren op onze weides net als enkele buizerds afkomstig van Zuid-Zweden. Elke jaar bouwen de boerenzwaluwen in de loods hun nesten en ook de vos hebben we al enkel keren betrapt bij het opslurpen van de restjes melk.

Op deze unieke locatie bieden wij u graag de mogelijkheid om uw zakelijke of prive event te organiseren. Hierin hebben wij al enkele jaren ervaring, van bedrijfspresentatie tot trouwfeest. Wij bieden u graag een verassende natuurlijk alternatief voor een speciale gelegenheid. Zodat u en uw gasten het boerenbeleven zelf kunnen ondervinden.

Geïnteresseerd geraakt in ons aanbod?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem ook eens een kijkje op www.koeknuffel.be

Privacyverklaring | Copyright by Boerenbeleven | Created by