×

Unieke feest locatie

Organiseer je een feest en ben je op zoek naar een gezellige unieke feest locatie? Boerenbeleven biedt verschillende mogelijkheden om jouw feest tot een succes te maken. De charmes van het landschap en de dieren kunnen je helpen een unieke setting te creëren zoals jullie het willen.

Doordat wij gebruik maken van verschillende locatie mogelijkheden in en om de boerderij (zoals: zaal, loods, tenten, weide) is er voor elk feest een geschikte locatie beschikbaar. Zo kun je bij ons al een feest geven vanaf 10 tot 150 personen.
 

Zaal:
De boerderij heeft een moderne functionele ruimte met een bar, internet en een monitor waar u kleine feesten kunt geven tot maximaal 30 personen.

Luxe-tent:
Alle nodige infrastructuur is in de tent aanwezig. De tent geeft bescherming tegen de weersomstandigheden. Met een gezellige aankleding zorgen we voor de goede sfeer. Bij het organiseren van jullie feest hebben we altijd een aangepast plan voor minder goed weer.

Catering:
Een hapje en een drankje of liever een goed gevulde tafel? In overleg en in samenwerking met onze partners is er veel mogelijk. 

 

Boerenbeleven is een unieke locatie in Poppel die je kunt huren voor diverse mogelijkheden. Ben je op zoek naar een locatie voor een babyborrelcommuniefeesttrouwfeest, kleine familiefeest of een andere feestelijke gelegenheid? Bij Boerenbeleven staan wij voor je klaar om er een onvergetelijk feest van te maken. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. 

 

 

  • Babyborrels
  • Trouwfeest
  • Communie
  • Familiefeest
  • Ruime gratis parking
Neem hier contact met ons op

Geïnteresseerd geraakt in ons aanbod?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem ook eens een kijkje op www.koeknuffel.be

Privacyverklaring | Copyright by Boerenbeleven | Created by