×

Boerenbelevingsroute

Beleef het boerenleven op alle elementen. 

De boerenbelevingsroute is een uitstap op het melkveebedrijf en omgeving er omheen. Ontdek al het pracht dat de boerderij te bieden heeft. Het is een interactieve wandeling door de bossen, de weides en de stallen. Met als afsluiter een sprong in het hok van onze kleinse kalfjes om lekker met hen te knuffelen. Jullie krijgen ook een picknick mee.

 

De wandelroute bestaat uit 3 delen:

- De omgeving: de natuur en de bossen die de boerderij omsluiten. Met de Leie-beek die de grens vormt tussen België en Nederland als leidraad. Met een Ooievaarsnest en een oud klooster om iets te drinken.

- De weides: wandel door de weides, akkers en door de koeien heen. Neem je tijd voor de dieren en geniet van de mooie uitzichten over de openvlaktes.

- De boerderij: wandel door de stallen. Ontdek de verschillende karakters van de koeien en de kalfjes. Bij de kleinste kalfjes mag je in het hok op het stro gaan zitten. Maak je klein, neem je tijd en de kalfjes komen zelf kennis maken.


Deze boeren ontdekkingsroute is geschikt voor alle leeftijden. (De wandeling is zeer moeilijk met een  kinderwagen).
Hoeveel tijd jullie willen besteden en wanneer jullie willen starten is geheel jullie eigen keuze. Jullie worden dan ontvangen in ons nieuwe zaaltje "het melkstalletje". Hier krijgen je uitleg over de route en over de boerderij. Natuurlijk ook een picknick voor die dag. De tocht duurt minimum 2 uur. Zorg voor aangepast schoeisel.

Boerenbeleven is een unieke locatie in Poppel waar je heerlijk kunt wandelen en het boeren leven kunt ontdekken. Ben je op zoek naar een natuurlijk dagje uit met familie, vrienden of collega`s met een heerlijke picknick? Bij Boerenbeleven staan wij voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. 

 

  • Picknick
  • Wandelen
  • Rondleiding
  • Ruime gratis parking
Neem hier contact met ons op

Geïnteresseerd geraakt in ons aanbod?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem ook eens een kijkje op www.koeknuffel.be

Privacyverklaring | Copyright by Boerenbeleven | Created by